Particuliere verkoop
Vogelmarkt Boskoop wordt georganiseerd door vogelvereniging Zang en Kleur uit Boskoop en is opgericht op 14 oktober 1967. Daarmee is de vogelmarkt Boskoop één van de oudste vogelmarkten in Nederland. In de loop der jaren is de vogelmarkt een begrip geworden in de vogelliefhebberswereld. Het is een plek waar het goed toeven is voor vogelliefhebbers. Op de markt staan rond de 50 handelaren die gezamenlijk 240 meter tafel gebruiken voor hun verkopen.

Op de vogelmarkt is alles te koop op vogelgebied en natuurlijk vogels, vogels en nog eens vogels. U moet de vogelmarkt Boskoop ervaren.

Voor de particuliere verkoper is het ook weer mogelijk om vogels te koop aan te bieden echter gelden er strikte regels zoals die zijn opgesteld door de NBvV. De particuliere vogelverkoper wordt dan ook dringend geadviseerd het reglement en de nieuwe regels hieronder beschreven goed en aandachtig te lezen. Vogelmarkt Boskoop is een betrouwbare vogelmarkt en dat willen wij ook zo houden. We doen er alles aan om illegale vogels van onze markt te weren. Daarom krijgt de vogelmarkt Boskoop van de controleurs van de Algemene Inspectie Dienst een ruime voldoende.

De particuliere verkoper dient zich van te voren te laten registreren conform de Flora en Fauna wet. Een registratieformulier hiervoor kunt u via de link  onder aan deze pagina downloaden. Het formulier dient u volledig ingevuld af te geven aan de hiervoor bestemde kassa op de vogelmarkt. Indien u niet in de gelegenheid bent om het formulier te downloaden, dan kunt u deze ook bij de kassa op de vogelmarkt krijgen. Alle ingevulde registratieformulieren worden na twee weken vernietigd. Om alles in goede banen te leiden zijn er twee gescheiden kassa’s. Eén voor de reguliere bezoeker en één voor de particuliere verkoper. Dit dient allemaal te gebeuren omdat wij als vogelmarkthouder verplicht zijn een register bij te houden van de aanwezige markthandelaren en particuliere verkopers.
Home
Welkom
Marktcommissie
Evenementenagenda
Tentoonstellingen
Lid worden
Andere verenigingen
Route
*************************************************************
Inschrijfformulier